Adelina Pestritu în costum de baie, bucuria bărbatilor de pe plajă

 

Cum solarul și-a făcut treaba toată iarna, Adelina a preferat de 1 Mai să stea mai mult sub umbrelă pe plajă

 

Adelina Pestrițu (25 de ani), prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi“ de la Kanal D, a fost de Paști la mare, la soare, unde fetele sunt goale, dar nu atât de goale precum Eva odinioară, ci în costume de baie, așa cum se află în aceste poze și Adelina.

 

Tânără, frumoasă și divorțată, Adelina este o femeie liberă, o femeie liberă să își petreacă timpul liber împreună cu cățelușa ei, alături de care s-a relaxat, în așteptarea, poate, a vreunui prinț călare pe un căluț de mare alb care să o salveze din ghearele singurătății. Asta cu „ghearele singurătății“ este, în cazul ei, o exagerare. Adelina este suficient de sexy încât să-i poată pune punct singurătății în orice moment.

 

Spre încântarea bărbaților de pe plajă și a cititorilor Spy, Ade ne-a tratat și cu dosul

 

În fotografiile făcute de paparazzii Spy vedem o brunetă sexy cu bust proeminent și un posterior bombat, curbat și bine arcuit, la care bărbații de pe plajă vor fi privit ca la un spectacol nesperat și, pe deasupra, gratuit. Îmbrăcată într-un costum de baie negru, deux pièces, Adelina arată foarte bine, ca de obicei, și probabil că a glumit atunci când a spus că, de Paști, a mâncat ceva mai mult și s-a îngrășat vreo câteva kilograme.

 

Pesemne că cele câteva kilograme în plus le-a lăsat în camera de hotel, căci în aceste poze nu se văd absolut deloc. O vedem, în schimb, pe ea pregătindu-se să plece de pe plajă, aplecându-se să își strângă lucrurile, și cât mai adoră bărbații aceste momente: o femeie frumoasă care se apleacă după lucruri e cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui bărbat cu vedere bună sau măcar cu un binoclu .

 

2012 - Adelina arată la fel ca anul trecut