Fosta soţie a lui Mădălin Ionescu şi-a scos în lume noul iubit

 

Iubitul Mihaelei ține în mână o sticlă de whisky, semn că oamenii se întorceau de la petrecerea de divorț, de ce nu?

 

Ora 03:00 - la doar o zi de la divorț, Mihaela Ionescu a fost pozată de paparazzi în compania unui bărbat, pe nume Adrian, cu care se pare că este coleg la Universitatea Hyperion

Anul 2011 pare să fie un an bun pentru divorțuri. Sigur, puține divorțuri pot concura cu acela al lui Iri de Moni sau cu divorțul lui Pepe și-al Oanei Zăvoranu, acestea două bătându-se la baionetă pentru titlul de Divorțul sfârșitului lumii. Totuși, în afară de Moni și Iri, Oana și Pepe, mai sunt și alții care divorțează. Pe 10 mar­tie, s-a pronunțat divorțul dintre deja foștii soți Mihaela și Mădă­lin Ionescu.

 

Divorţul celor doi s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni
Mădălin şi Cristina Şişcanu

A fost o formalitate, totul s-a petrecut rapid și civilizat. Fetița celor doi, Ştefania (13 ani), rămâne cu tatăl și primește de la mamă o pensie lunară de 500 de lei, băiatul, Filip (8 ani), rămâne cu mama și primește de la tată o pensie de 5.000 de lei. Mădă­lin era de mai mult timp într-o relație la vedere cu Cristina Şișcanu, de pe vremea când erau colegi la Antena 1, iar acum, odată cu pronunțarea divorțului de femeia cu care a avut o căsnicie de aproape 14 ani, Mădălin o poate lua de la capăt cu căsăto­ria. Din fotografiile de față, se pare că nici Mihaela nu a stat doar cu mâi­ni­le ei în sân. La doar o zi de la divorț, Mihaela Ionescu a fost pozată de paparazzi în compania unui bărbat, pe nume Adrian, cu care se pare că este coleg la Universitatea Hyperion. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar relația lor este cât se poate de serioasă, din moment ce, la ora două noaptea, s-a dus acasă la el, de unde puțin probabil că a plecat după un sfert de oră. Paparazzii i-au gă­sit pe Mihaela și iubitul ei în zona Flo­reasca, erau însoțiți de încă un bărbat și o femeie. Iubitul Mihaelei ține în mână o sticlă de whisky, semn că oamenii se întorceau de la petrecerea de divorț, de ce nu? Miha­ela i-a lăsat pe cei doi acasă, undeva în zona Băneasa și, de aici, a plecat mai departe spre Oto­peni, unde locuiește iubitul ei. Spre deosebire de Mădălin, care a recunoscut relația cu colega lui, Cristi­na Şișcanu, Miha­ela a fost mai discretă, prefe­rând să meargă pe burtă în privința noului partener din viața ei, pe care e puțin probabil să-l fi întâl­nit la o oră după  ce divorțul a fost semnat și parafat. Imediat ce a redevenit liberă cu acte în regulă, Mihaela n-a mai avut nici o problemă să se afi­șeze în public cu noul ei iubit. Oricum, una peste alta, divorțul este una dintre marile invenții ale omenirii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filip, băieţelul de opt ani, a rămas în grija Mihaelei
În schimb, Ştefania este în custodia lui MădălIn

După 14 ani de căsnicie, Mădălin Ionescu și soția lui, Mihaela, au hotărât să se despartă din cauza unor probleme care le-au afectat căsnicia. Chiar dacă, inițial, au negat vehement, că motivul divorțului lor este, de fapt, relația extraconjugală a lui Mădălin cu Cristina ŞiŞcanu, după mai multe luni, prezentatorul tv a dat cărțile pe față și a recunoscut că între el și asistenta lui este ceva mai mult decât o relație de colegialitate. La început, relația celor doi s-a desfășurat direct pe holurile Antenei, iar acum cei doi își fac declarații, în direct, de fiecare dată când au ocazia.

 

 

 

Stirile Cancan.ro