Merg sau se întorc de la sală? Cele mai multe… NU

Verdict - Îmbrăcate bine sau prost în ... trening

Toată lumea face sport: pe stradă, prin magazine, la evenimente sau discoteci. Sau, cel puțin aceasta este senzația generală când te uiți în jurul tău. Ne credem fie Nadia Comăneci, fie o starletă aterizată în LA și ascunsă sub ochelarii de soare și gluga bluzei de trening. Dar, nu. Nu suntem. Suntem doar niște oameni care au mai preluat o modă fără să își pună și neuronii la bătaie. Treningul se poartă la sport, iar în vestimentația cotidiană el funcționează doar cu măsură și în anumite contexte foarte clare. Pentru cei care încă nu au înțeles regula jocului, îi invit să se oprească din exercițiile de aerobic sau Pilates și să citească acest text.

 

Bine - Anamaria Prodan

Deși pare ușor neglijentă, există o oarecare asortare, deși e pretențios spus pentru această ținută sport... Aș adăuga însă că, pe lângă aerul de prea mare lejeritate, ținuta a căpătat și niște forme, probabil de la prea multe plăcinte.

 

 

Bine - Iulia Vântur
În pas spre ora de sport/relaxare a zilei. Ce poate fi mai practic și mai OK decât un T-shirt alb și o pereche de pantaloni de trening peste celebrii adidași. Singurul lucru care mă deranjează e lățimea dungii albe. Dar eu sunt oricum pretențios și greu de mulțumit.

 

 

Bine - Maria Marinescu
Un sport chic de promenadă în stil Maria Marinescu. În schimb, e cam prea drăguță și prea pretențioasă geanta ca să nu o remarcăm și să nu o aprobăm, deși, cromatic, o încadrăm. (Na, că mă apuc și de versuri... )

 

 

Bine - Andreea Marin
Nimic mai simplu și mai înțelept decât sportul în familie, mai ales când toată lumea se asortează. Avem parte astfel de o poveste gri-gri-gri la care toată lumea se încumetă în zilele cu soare, dungi și alte glugi.

Se cheamă “sport fluo cu inimioare” această ținută a Andreei Marin. Drăguț accentul fluo de care spun, la fel și geanta care duce o istorie de-o săptămână cu ea. În rest... spor la sport!

 

 

Bine - Alina Borcea
Mămică până la capăt, dar sportivă și cu siluetă pe deasupra. Ce să spun, e OK faptul că prezența unui copil nu a îndemnat-o spre totală neglijare, cum se procedează de obicei, iar ținuta sport aleasă chiar e OK.

 

 

Bine - Lili Sandu
Cine spune că nu poți fi sexy și în drum spre sau de la sport? Printr-o simplă alunecare de mânecă peste umăr, treaba devine înflăcărată. Gesturile mici fac momentele mari. Trăiască hidratarea!

 

 

Bine - Loredana Groza
O regăsim pe Loredana cea plină de viață și farmec. Așa să te tot apuci de sport sau de cumpărături ! Roșul ăsta îți dă chiar energia necesară, iar accesoriile sunt completarea necesară pentru o Loredana întreagă.

 

 

Prost - Gina Pistol
Cam atârnat fără motiv acest hanorac marca Gina, lucru care nu ajută pe nimeni cu nimic. Ba dimpotrivă, pare că adună niște kilograme în plus, un fapt deloc dorit, presupun. Efectul: totul e supradimensionat.

 

 

Bine - Teodora Stoica
În spatele privirii surprinse, stă o persoană într-o ținută OK... Este bine pentru o sosire de la ora de sport, când totul e muncit, inclusiv genunchiul pantalonului de trening. În rest... îmi place pata de culoare!

 

 

Prost - Nicola
În parc cu odraslele teoretic ar merge orice, dar practic ne găsim să cârcotim. Nu ar fi fost mai simplu un alt pantalon? Un jeans, de exemplu, suflecat sau un colant... Dintr-o dată ar fi arătat a altceva decât proaspăt ieșită din căldura unui somn și aterizată nedorit în piața publică.

 

 

Bine - Luminița Anghel
Bine pentru că unghiul o favorizează pe Luminița. La fel și vesta care taie suficient îndulcind efectul dungilor orizontale (care, fie vorba între noi, ar fi de evitat de cele mai multe ori în cazul unora).